Snöyra

Så var då äntligen helgen här, Maximen fick vila på fredagen, men passade på att klippa lite man och pyssla med annat istället, vi får se, men siktet är inställt på en pay&jump om två veckor, håller på att dö av nervositet redan nu. Får se dock, lite tveksam till stt köra tramsport i det här vädret.
 
 
Nu har det nämligen snöat konstant i två dygn igen. Toppenkul då underlaget blir bättre, men tycker faktiskt att vintern ska bestämma sig och inte hatta fram och tillbaka hela tiden. Nåja idag så gav vi oss ut på vallen, körde den halvan utan trafik då vi var själva och det gick bra. Travade en del utan att han smygökade så jag var nöjd. Sedan galopperade vi också, där låg han på lite mer, men det gick ändå hyffsat bra. lite lång bromssträcka bara. Hem kunde vi skritta på halvlånga tyglar och sista biten på ännu längre utan att han försökte tjuvöka och trava. Så nöjd, han gick och frustade för sig själv också så vi var nog ungefär lika glada.
 
Sedan så passade jag på att klippa honom också, tog lite mer en sist och klippte även en bit av magen, han var superduktig (med bomull i öronen) blev lite otålig på slutet, men det var ju matdags då så fullt förståligt.
 
Det Positiva: Frisk luft
Det Negativa: Osäkerhet
 
Give me, give me

Over and Out
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0