Guldklimpen

Vila måndag och tisdag för Maximens del. Jag var rätt så trött fortfarande på måndagskvällen och på tisdagen hade vi stallmöte och sedan foderföeläsning, mycket intressant och verkade som om han kunde sina grejer, mannen som pratade med oss. Fick mig lite att tänka på, och även om jag inte var helt fel ut innan så skadar det inte med lite småjusteringar.
 
Blir bara bättre och bättre <3
Idag hade jag kvällsfodring och väntade mig ett nästan tomt stall strax innan åtta när jag kom dit, men tji fick jag, fullt med bilar på parkeringen och människor i stallet, många som skulle till ridhuset också och eftersom planen var tömkörning tog jag det lugnt, pratade med min syster i telefon, medans jag mockade och fixade maten. Strax innan nio gick vi ner till ridhuset och då fick vi vara själva.
 
Han var, från början till slut, helt jäkla fantastisk ikväll. Han trampade på i skritten, han var mjuk i traven och vi vågade oss på att galoppera idag också. Bytte volt mot för den vi brukar vara på för att bryta mönster och så försökte jag tänka på vad jag höll på med, inte hålla för hårt, inte hamna för lång fram i position. Och i högervarvet galopperade han ett helt varv, flera fattningar var så bra och det kändes inte alls så svårt som det brukar. I vänster kunde han nästan bara rulla på, men för sakens skull bröt jag av ibland och fattade ny. Fina, fina hästen, så glad över honom idag.
 
Vi började också testa lite med skänkelvikningar på töm, har försökte läsa på lite och få tips, det gick inte jättebra, men det är en början. Avslutade med att fodra tjugo hungriga hästar och så avslutades en rätt så bra dag.
 
Det Positiva: Finhästen
Det Negativa: Snuva
 
You lift me up.

Over and Out
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0