Slapp och slö

Eller det beror väl på hur man ser det.
 
Maxim hade promenad på schamat på söndagen, tanken var att jag skulle gå upp någorlunda och ut till stallet på förmiddagen och sedan ägna eftermiddagen åt att laga mat. Men istället så snosade jag ganska länge, gick en sväng till Willys och köpte lyxfrukost/brunch med fäskt bröd och lite gott pålägg. Så värt det kan tilläggas.
Så jag kom inte ut till stallet så tidigt som jag tänkt mig, men det gjorde inte så mycket. Vi gick vår promenad på strax över en halvtimme, bostade och myste i stallet och jag passade på att gosa med stallkatten också, så rätt så nöjd med min dag.
 
 
 
Var sedan iväg och veckohandlade och lyckades faktiskt laga mat så vi har matlådor för nästan hela veckan. Dessutom bakade jag kaka till måndagens styrelsemöte. Måndagen var vilodag för Maximen och jag gick först på massage, vilket tja, fick mig att må bättre, men samtidigt släppte fri lite saker som helst skulle hållit sig inne. Idag har till exempel näsan runnit större delen av dagen och kroppen har kännts lite lagom slitig. Maxim hade vilodag även idag, men imorgon drar vi igång igen, var och hälsade på honom i hagen och uppgraderade flugskyddet, söthästen, vad jag skulle göra utan honom vet de tusan.
 
Det Positiva: Powerwalk
Det Negativa: Ingen kendo.
 
Getting through

Over and Out
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0