Ingen stress

Jahopp, idag hade jag bara en häst att motionera, men ändå kommer jag hem ungefär samma tid som när jag har två... Idag berodde det på flera saker, mest att det var så många människor man kunde prata med i stallet, men det är ju skönt att inte stressa så jag ska inte klaga.
 
Vi red ut idag, inte den väg jag tänkt, eftersom traktorerna bestämt sig för att vara där just idag. Istället tog vi grusvägen bort. Travade lite och galopperade på tillbakavägen. Red även ner gräsvägen och galopperade tillbaka. Han var inte jätteframåt, men gjorde det jag bad om, något som varit genomgående de senaste veckorna. Jag vet inte om han bara är lite sommartött eller om det är något annat.
 
Vackraste <3
 
På hemvägen blev vi ifattåkta av fyra små barn på cykel. Mycket liv och rörelse, men Maxim skötte sig helt okej. Sedan ville de klappa och mata med gräs och då stod han för det mesta blickstilla och lät dem göra det, ibland ville han gå närmre när de plockade gräset. Kom en bil mitt i allt också, gick okej, lite hoppig, men vi gick av vägen och ställde oss på sidan, han lyssnade bra på mig ändå.
 
Hemma igen blev det som sagt mycket prat med människorna i stallet och pyssel med Maximen, innan vi återvände till hagen. Godkänd dag med andra ord. Imorgon ska vi försöka trimma lite, får se hur det går.
 
Det Positiva: Glada möten
Det Negativa: Stukad tumme
 
We will get through

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0