Äventyr Blå Lagunen

Nu ska vi se vart vi är i bloggandet. Igår tog vi lite mysstund och tränade lite med repgrimman, det gick fint, han lyssnade bra på allt jag ville.
 
Idag följde finaste sambon med ut till stallet och så hade vi Flora också så vi skulle ut på äventyr tillsammans. Skrittade iväg längs med den upplöjda vallen och sedan ledde vi över stora vägen utan problem. Lite trav i skogen, men mest skritt och njuta av den fina naturen. Framme vid rosa kyrkan gick jag av igen och ledde på cykelvägen innan vi sävngde av igen. Upp och lite mer trav, över ännu en väg, slingrande stigar i skogen, red lite vilse, eller jag visste vart vi var, men inte hur vi skulle ta oss dit vi ville. Hittade en stallkamrat som har sommarbete precis där så kunde fråga och så gav vi oss iväg igen och plötsligt var vi framme. Blått vatten som glittrade och faktiskt inga människor så vi kunde bada lite. Plaskade lite och båda hästarna gick i till magen ungefär, tror det tyckte det var kul.
 
Hästarna redo för bad
Vad är det som plaskar? Jo, mattes fot
Jag och Maxim                     Flora och Johan
 
Efter en stund och när det kom två barnfamiljer som skulle bada gjorde vi oss redo och fortsatte hemåt istället. Från detta håll hittade jag rätt stig så vi lyckades krångla oss fram till den lilla stigen som det är byggt små hinder på. Tjoho sa båda hästarna och tyckte nog att livet var ganska härligt just då. Till nästa gång hittar jag nog rätt från båda hållen. Tog oss hemåt, lite mer trav på hemvägen och så över alla vägar igen, promenerade sista biten med honom, helt slut, matte alltså, inte hästen, han kunde förmodligen ha gått lika länge till. Eftersom vi tog det lugnt och var där ett tag blev det en tur på ca 3 timmar, kommer nog snart att däcka lite i soffan...
 
Det Positiva: På hästäventyr med Johan
Det Negativa: Rida med ryggsäck
 
Together we can do anything
 

Over and Out
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0