serier

Alla har vi ju våra beroenden. Jag tenderar att i perioder överkonsumera serier (och filmer). De senaste i mitt liv (som tyvärr bara gick i en säsong var) är The nine lives of Chole King och Firefly.

Den första var en helt okej förströelse. Även om jag stundtals blev lite irriterad också, men trevligt kvällsnöje med fina pojkar att spana på, inga svärd, men lite pinnar och ganska mycket slagsmål. Lite tråkigt att det aldrig kom någon fortsättning.
 
 
Sedan en serie som jag hört mycket om tidigare, men aldrig riktigt fattat vad det var. Serien är typ en western-science fiction, skeptisk? Var inte det. Den är toppenbra, mycket som händer och en del roliga partier. Istället för en säsong 2 blev det en långfilm som utspelar sig i tid efter serien, jag såg den här filmen, Serenity för många år sedan och tyckte att den var helt okej, nu med nya ögon och serien i bakgrunden så tycker jag bättre om den. 
 
 
Lite tips så här en fredagskväll när jag i själva verket står i hagen och mockar hästskit. Det är bra att kunna tidsinställa ibland.
 
Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0