Någon sorts helg.

Ha, jag som hade värsta många bloggidéerna för denna helg som jag tänkte knopa ihop. Böev inte mycket gjort av något. Jag har nämligen ägnat den mesta av helgens tid åt att ligga i sängen och tycka synd om mig själv. Värst var det på lördagen, fungerade rätt så bra att jobba fram till lunch, men sedan blev det dimmigt och håglöst kan jag säga. Släpade mig ut till stallet, insåg det omöjliga i att rida, men lyckades ta en långsam promenad med Maximen, cirka en halvtimme. Kändes lite bättre att få lite luft.
 
Väl hemma på kvällen efter en liten dusch och en god middag som sambon lagat kändes det tyvärr inte bättre. Blev dock väldigt glad och varm i hjärtat när det dök upp en skål med naturgodis som jag kunde knapra på under en filt i soffan. Däckade i sängen halv tio och sov i princip utan uppehåll. Någon gång på morgonen vaknade jag, drack vatten och svalde en tablett för att sedan sova ännu mer. 15 timmar blev det totalt, men då var jag nästan pigg. Ingen feber i allafall. Snorig och hostig var jag, men efter "frukost" åkte jag ut till stallet. Kändes som om jag gjorde alla sysslor i slowmotion, men det gick ganska bra ändå.
 
Blev en tur runt fältet med Maximen, vi var fyra som skulle rida ut, men två ville rida lite snabbare så de red i förväg för ett snabbt varv och sedan om (när) de kom i fatt oss tänkte de ta det lite lugnare. Jag och den andra tjejen som skulle rida lite lugnare (hon för hästens skull och jag för min egen) skrittade iväg och det flöt på bra, när vi nästan tänkte oss att vi skulle trava lite blev hennes häst rädd för något och började krångla. Hon hoppade av efter ett tag och ledde och de andra två kom ifatt så vi var fyra som fortsatte varvet runt. Tillslut var alla på hästryggen igen också. Maximen skötte sig fint, lite ivrig och väl pigg kanske, men det är förståligt då jag inte ridit ordentligt sedan träningen i torsdags. Han blev lite stressad vid stora vägen då vi red åt det håll där bilarna kommer och kör om, men han skötte sig bra, bästisen var ju med som man kunde söka trygghet hos. I slutet skulle vi trava lite, Maxim blev lite tossig och ville tävla, galopperade lite på stället och hade sig. Överskottsenergi han hade nog gärna tagit ett varv till i högre fart. Så fort jag mår bättre ska vi ut och galoppera, nu hoppas jag bara att jag är tillräckligt bra imorgon för att rida lektion. Vi får se helt enkelt.
 
Var iväg en sväng till Dojon på kvällen och gjorde mitt första försök på att vara graderingsdomare. Det var väl min största insats under kvällen, annars gick jag bredvis lite och petade.
 
Nu tror jag att febern är tillbaka så jag ska ta och krypa ner i sängen igen och hoppas på en friskare morgondag.
 
Det Positiva: Bättre
Det Negativa: Nattvecka väntar...
 
Piggelin
 
Over and Out
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0