Galoppfattnigar.

Så var det dags för Lenaträning igen. Inte så väl föreberedda, har insett att han behöver gå en bra uteritt dagen innan för att springa av sig lite, men det gick över förväntan bra! Blåsigt och dant var det och ett träd som slog imot ridhusväggen som en viss herre blev räddare och räddare för ju tröttare han blev. Det kändes helt okej i traven, inte wow-känslan som i torsdags, men jag inbillar mig att han snabbare och snabbare blir allt rakare. Dagens wow blev istället galoppfattningarna, några var så himla, himla bra! Vi kämpade på med volterna i galoppen också och det gick, på slutet blev han lite trött och som Lena sa så tog vi nog en galopp för mycket i båda varven, men ibland ska man ju tänja på gränserna också. Det går framåt med stormsteg i allafall. Efteråt var han varm (klippning behövs nog snart) så blev lite duschning och torkpormenad en sväng runt gården. När han fick komma ut till hagen letade han upp en jordfläck och rullade sig grundligt, fick en svart häst helt plötsligt...
 


 
Nu blir det vila imorgon både för hästen och matten. Och så får matte en extrahäst att mocka och göra mat åt på fredag istället. Bra med stallkompisar som man kan byta med. På onsdag ska vi ut och planen är väl att springa lite, förhoppningsvis med lite sällskap också, men vi får se. Träna lite bruksridning på torsdagen och så vila på fredagen. På lördagen laddar vi upp med lite uteritt igen och kanske lite extra repetition beroende på hur det gått på torsdagen, vi ska också bada och göra oss fina, packa och putsa så att allt är klart till Söndag morgon. Startar vi på förmiddagen så få Maximen åka med redan på morgonen och bangenomgången och blir det starttid på eftermiddagen så tror jag att det bästa är att åka och hämta honom vid lunch så han slipper stå i transporten hela dagen. Det är ju inte så långt vi behöver åka tack och lov.
 
Själv laddade jag upp inför nattveckan med lite raggmunkar och hemmagjord lingonsylt. Mums, mums, nu återstår det att se om jag är tillräckligt frisk för att klara hela veckan.
 
Det Postiva: Min glada häst
Det Negativa: Ont.
 
Över allt och alla
 
Over and Out
 
 

Kommentarer
Postat av: syster frida

åh ring mig när han ska klippas, jag är bäst på det:):):)

Svar: Haha, du är lite långt bort bara, annars får du gärna komma förbi om nån vecka och göra underverk med honom :P
Matilda

2012-09-17 @ 18:07:08
URL: http://fraidich.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0