Galopp-ponnyn!

Idag så var det stallet igen. Igår blev Maxim omhändertagen ändå och jag var ledig från stallet. Kändes konstigt att inte åka ut och klappa på lilla hästen, men jag vänjer mig nog.
 
Blåsigt var det, men ändå härligt, friskt i luften liksom. Vi gav oss ut på vägen över åkrarna. Eftersom det regnat en del tränade vi på att gå i vattenpölar. Diskuterade det lite, men matte vann tillslut. Egentligen vet jag ju att det inte är några problem, men ibland så får han för sig saker. Idag var en sådan dar när den stora grusbilen som susade förbi tio meter bort knappt gav en vink på örat medan prasslet av löven fick honom att fnysa, dra in rumpan och försöka ge sig iväg.
 
 
Ute på åkern var det fint i allafall, lite trav som uppvärmning och sedan galopperade vi en hel del och lekter galoppeponny. Försökte att bryta av och fatta ny en hel del och det fungerade bra. Pigg och glad var han, vilket fick mig att inse att jag måste ändra schemat lite och springa av honom lite mer än tänkt innan söndagen så jag har en häst som lyssnar på mig och inte är fullt upptagen med att leta orsaker att få springa.
 
Det Positiva: Vakan nästan utvilad
Det Negativa: Två nätter kvar
 
I could not love you more

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0