Härliga helgen!

Otroligt soligt väder i helgen, kallt så det biter i kinderna och friskt i luften. Skönt att inte ha något planerat sådana dagar utan kan njuta av dem från hästryggen, vilket är det allra bästa sättet.
 
Igår hade jag insläppet och Johan skulle fälja med och hjälpa till, är lite svårt att klara det utan hjälp så skönt att han finns och kan rycka in. Vi skulle också passa på och inviga hans nya hjälm och vara ute i skogen lite tillsammans. Hade inte lånat någon extra häst utan tänkte att den som inte red promenerade med. Nu fick vi med oss Johans bror också, så vi blev en liten grupp som gav oss ut. Två timmar var vi ute, lyckades hitta stigen i skogen som många pratat om i stallet och även några av hindren som byggts där. Maxim försökte tjuvhoppa lite, så ska försöka ta mig dit med hästsällskap i veckan eller nästa helg så vi kan springa över dem i stället. Johan red hela tiden och Maxim skötte sig super! Han blev lite rädd en gång när det kom en bil, vi hade nästan hunnit av en asfaltsväg och in på grusvägen vi skulle till när bilen kom och körde förbi på asfaltsvägen, den saktade inte in, utan precis när den var i Maxims rumpa gasade den, som om vi behövde det. Nu var det ingen stor grej, han mest ryckte till och tyckte väl att det blåste obehagligt i svansen, men ändå.
 
Här kommer vi!
Skogen är lajbans tycker Maxim!
Trött i fötterna efteråt, men insläppet gick bra, hästarna var ganska lugna och snälla. Men fyra timmar totalt tog det i stallet denna dag.
 
Idag fick jag rida igen, skrittade upp till banan och körde lite skrittarbete där, vilket gick hyffsat, sedan fortsatte vi på grusvägen över åkrarna. Övade lite på fattningar från skritt och så galopperade vi en hel del, kändes som om han behövde springa av sig lite. Imorgon är jag ledig, vet inte riktigt vad jag ska hitta på, är det fint väder vill man ju nästan passa på och rida ut, men egentligen skulle vi behöva träna. Kanske räcker med att vara i ridhuset onsdag och torsdag, det hinner ändå bli mörkt på kvällarna nu, så jag hinner inte rida ut på vardagarna ändå. Vi ser om det finns sällskap i stallet imorgon eller ej helt enkelt.
 
Det Positiva: Sol
Det Nehativa: Halt
 
Some say love it is a feeling

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0