Rida program

Så idag var det ridhuset igen, denna gång med matte i sadeln! Värmde upp ganska länge i skritt först och det kändes som om jag fick tag på honom lite i allafall. Sedan travade vi igång och red lite olika vägar, mycket volter, men tränade också på att vända rätt upp. Sedan galopperade vi några gånger på stora mittvolten också, Upplevde det som om jag sitter snett när jag ska fatta vänster, men han fattade utan problem, så det kanske bara är inbillning. Liten skrittpaus och så red vi igenom LC:1, tror att jag tänkt för mycket framåt under uppvärmningen för det gick lite fort, men nu har jag en liten plan över hur jag ska rida på lördag. Tyvärr kunde inte Lena komma på torsdag så jag får rida programmet själv då också. Det kändes i allafall ganska bra, bara matten håller sig i skinnet och inte blir för nervös så ska det nog inte vara några större problem. Och det är ju bara en träning för oss att komma ut.
 
Sedan hade jag med mig kameran ut till ridhuset och eftersom jag var själv satte jag upp den på ett hinderstöd och filmade när jag red lite på ena volten. Tyvärr får ni nöja er med ett sött foto idag eftersom jag inte lyckats klura ut hur jag ska konvertera filformatet så det går att ladda upp. Johan jobbar sent och jag jobbar natt, men imorgon kanske det händer något på den fronten.
 
 
Direkt när jag var klar bytte jag om till vanliga kläder och åkte på massage. Ont gjorde det och öm efteråt, men lite har det lossnat sedan sist så det hjälper ju i allafall. Sedan däckade jag lite när jag kom hem på eftermiddagen så jag antar att jag är redo för att jobba nu.
 
Det Positiva: Söthäst
Det Negativa: Stel matte
 
Flying through

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0