Kortsvärdskator och pizza

Avslutade lördagen med lite träning, kata stod på schemat och även fast jag och Lollo trott att vi skulle bli själva så blev vi faktiskt fyra stycken. Anders dök upp och så en nybörjare. Hade lite uppvärmning och så körde vi lite kator. Beroende på vilka som var i paret körde vi lite olika kator, nybörjaren hade lärt sig några så då körde vi dem han kunde och när han sedan körde mot Anders så fick han lära sig lite nytt också.
 
Det var ett tag sedan de var kata nu igen och mest har jag kört med Lollo hela hösten, vilket är jättebra, men att få köra mot Anders som kan så mycket är så roligt och nyttigt. Det kändes rätt så bra med katorna, lite detaljer här och där, pauser på lite fel ställen och så, bara att slipa vidare, vi siktar på ett pass till innan terminens slut.
 
När jag och Lollo skulle köra så ville vi lära oss kortsvärdskator, så Anders visade och så testade vi medan han lärde nybörjaren lite nytt också. Om jag nu varit lite seriös och koncentrerad tidigare i passet så flög den koncentrationen sin kos och det blev en hel del förvirring och fniss. 1:an gick väl hyffsat bra ändå, men 2:an fick vi inte riktigt kläm på och efter passet när vi diskuterade den så kom vi fram till att vi hela tiden glömt ett hugg i den. 3:an var mystisk, men gick väl, för att vara första gången, hyffsat bra. Nu ska man bara försöka träna dem någon gång till ganska snart så de inte glöms bort.
 
Efteråt åt vi lite pizza och pratade, jag och Lollo cyklade hem tillsammans sedan och blev stående i vår korsning, hade en hel del som behövde diskuteras på alla plan om man säger så.
 
Det Postiva: Dojon
Det Negativa: Kallt om benen
 
You make me smile
 

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0