Sunshine again!

Så, idag tog jag första turen på Maxim sedan förra söndagen tror jag. Släppte honom i ridhuset igår efter jobbet så han fick springa lite, tränade också lite ledarskap eller vad man ska kalla det.

Minst sagt pigg häst som stack tre gånger eftersom han blev "rädd". En gång för vajande gräs på åkern och sedan för en man med skottkärra, och skottkärran kan man ju nästan förstå, men när han spanat in den på långt håll (de befinner sig på en gräsmatta på andra sidan en åker) och sett att mannen kör omkring med den, så kan man inte riktigt rättfärdiga att han blir rädd när han tippar ut innehållet. Dessutom har jag aldrig hört talas om skottkärror som anfaller på så stort avstånd, men det kanske är bäst att ta det säkra före det osäkra, vad vet jag.


Kul att sitta på ryggen igen och vi tog oss igenom alla tra gångarter, imorgon ska vi se om vi kan få till lite hoppning, träna lite inför lördagen då det är ÖFF:s hopptävling, vi är anmälda till 30 cm, men ska väl börja klättra oss uppåt snart. Ville inte anmäla till två klasser denna gång eftersom han blev så trött på dressyren. Vila på tisdagen och sedan får vi se vad det blir på onsdagen, hoppas på fint väder och uteritt, på torsdag är det dags för lektion med Lena igen, ska även försöka öva på våra "läxor" imorgon.

Annars så jobbade jag hela dagen igår, på kvällen efter stallet blev det middag hos Johans pappa, med alla hans syskon och sambos, samt faster, firade Johans lillebrors födelsedag. God mat, prat och sällskapsspel. Inget av det goda vinet för Matildas del, eftersom jag var ute på fredagen med jobbet och hade det trevligt med teambuilding på stan, middag och dans. Så jag var chaufför på lördagen istället. Tog lång sovmorgon idag och har inte åstakommit så mycket. Men en rätt så intetsägande söndag fick sig ett uppsving på kvällskvisen när en gymnasiekompis skickar meddelande att han idag flyttade till Linköping och imorgon börjar sin doktorandtjänst på universitetet. Så himla kul, vi ska försöka träffas när han kommit i ordning lite mer.

Ska avsluta kvällen med Criminal Minds och kakor, imorgon jobb igen.

Det Positiva: Vänner
Det Negativa: Huvudvärk

New friends and friends from before.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0