KendoKata

Det blev så att det bara blev en timmes träning idag (fredag) och ingen träning igår, trots att det var Kallepass igår och egenönskat katapass idag. Prioriterade helt enkelt att åka till jobbet innan träningen ens hade börjat så att jag kom därifrån tidigt i morse. Då orkade jag nämligen mig upp till lunch för att åka ner på stan och äta med en kompis och sedan vidare till stallet på tidig eftermiddag.

Nöjd ändå att det blev två pass även denna vecka, förmodligen ingen söndagsträning för egen del, men man vet ju aldrig. Iallafall var det katapass idag, mitt mail kanske var lite otydligt för bara Anders dök upp, tur att han slutade en kvart tidigare på jobbet så att han hann, annars så hade jag fått köra själv vilket inte alls är lika roligt. Vi körde igenom katorna 1-7 i båda rollerna och sedan reflekterade vi lite, jag tyckte att jag har svårt för den ena rollen i 4:an så då gick Anders igenom den med mig lite noggrannare och så kommenterade han lite andra saker också. Sedan körde vi igenom dem en gång till i båda rollerna. Lite bättre kändes det, men jag måste fokusera på att hugga ordentligt. Annars så var känslan rätt så bra, vissa stunder kändes det liksom väldigt kataaktigt, eller så som jag föreställer mig att kata ska kännas, att man går in i sig själv och är fokuserad.


Memories

Sen så föreslog Anders att vi skulle ta fram katasvärden och köra med. Jag visste inte ens att vi hade katasvärd, men jag tog chansen att få prova. Inte för att det hjälpte mina hugg något speciellt, men lite häftigare var det allt än med bokken.

Efteråt gick jag och köpte godis på hemköp och nu ska vi ha filmkväll här hemma.

Det Positiva: Kata <3
Det Negativa: Att vilja för mycket

Not for us

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0