KassKendo

Kendo har det blivit denna vecka också. Två pass, målet uppnått, men inget av passen var väl egentligen full tid så kanske de inte räknas riktigt...

I tisdags blev det en timmes kata, eftersom vi hade årsmöte efteråt. Det var första gången för många så vi gick igenom 1:an ganska ordentligt och även lite olika kamaier. Jag fick köra några gånger mot Anders när vi visade och sedan körde vi samtidigt som de andra också så att de kunde snegla de första gångerna. Avstånden var väl sådär ibland, har börjat föröska klura på hur stora steg jag egentligen tar och hur de skiljer sig åt när jag gå framåt och bakåt. Avslutade passet med att visa upp 3:an och 4:an, sedan blev det årsmöte och smårgåstårta.

Ikväll blev de ytterligare ett halvt pass, nämligen dags för gradering så det tog upp ungefär halva tiden. Alla fyra klarade sig och fick nya grader, grattis! Jag var mottagare för 4 kyu. När alla var klara så körde vi ji-geiko, vi var åtta stycken och körde ett varv plus en extra mot den första man körde mot, avslutade med en ippon.

Min känsla idag var allt annat än bra under hela passet. Jag vet inte riktigt varför, kände mig helt off bara. Kanske inte skulle ha tagit 1,5 timmes powernap innan... Så jag var rätt så nere när passet var slut, men sedan blev det lite bättre. Kalle kom fram och sa att han tyckte att våran ji-geiko varit bra, så då berättade jag hur jag kände och så pratade vi lite och då kändes det genast lite bättre. I efterhand när jag analyserat lite så kan jag i allafall säga att tekniken ändå var helt okej, men att viljan och tron inte riktigt fanns där idag. Så det ska jag försöka jobba lite på nästa gång.

Får se hur det blir på söndag, kanske så tränar jag igen, känner efter hur jag känner mig.

Det Positiva: Kendovänner
Det Negativa: Dålig känsla

Get it right

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0