Helgen som gick.

Från andra sidan jorden kommer order om att starta upp bloggandet lite mer frekvent så vi kan upprätta någon slags kommunikation. Så ja, jag gör väl ett försök. Kommer ett separat Maxim-inlägg lite senare, men först tänkte jag berätta om helgen hemhemma.

Jag jobbade ju natt förra veckan, tre nätter, tog ledigt den sista för att kunna åka norrut och vinka av Johan vid flyget. Det här innebar att jag inte sov något alls mellan onsdag och torsdag, vi åkte nämligen härifrån strax efter åtta och jag kom hem lite innan sju, försökte sova i bilen, men där drogs kylan på för att föraren skulle hålla sig vaken så det kunde jag ju glömma. Lite radikalt sätt att ställa om dygnet på, men det fungerade relativt bra ändå. Hade en smärre gråtorgie på Arlanda och tårarna fortsatte att rinna resten av bilresan norrut och även en stund när jag kom fram, men där fanns kära familjen som tröstade och stöttade <3

På kvällen blev det mammas goda middag och en barndomskompis till mig och mina systrar kom över och gjorde sällskap. Jag var lagom social, började bli redigt trött, så blev en rätt så tidigt kväller för egen del.

Fredagen startade relativt tidigt och så for vi till Sandviken och kusinvitamins student. Hela släkten var där och så var det mottagning med god mat och tråta efteråt. Mycket trevligt.


Wuhu! Grattis!

På lördagen blev det lite träff med andra halvan av släkten, på pappas sida, farmor fyllde 85 för drygt en vecka sedan och detta firade vi tillsammans med henne och faster+sambo ute i Gysinge. Vi åt mat och fikade på ett café där och kollade sedan på hantverk, jag köpte en ljusstake. På parkering blev vi påminnda om det Gysinge är mest känt för, sina myggor. Usch och fy.



På kvällen var övriga i familjen på brofest, 10-års jubileum över vår bro, tidigare gick det linfärja över sundet, minns fortfarande hur man fick passa tider och ha sig. Själv var jag inte med utan åkte in till stan och åt middag med en kompis från gymnasietiden, tyvärr bara han som kunde komma denna kväll, men vi hade trevligt. Efteråt gick jag en liten promenad i Gävle och försökte känna efter om det kändes något. Men inte speciellt, i fem år pendlade jag tio mil om dagen för att gå i skola där, men jag känner inte direkt någon anknytning när jag promenerar omkring i city. Innerst inne kanske jag är en liten lantis.


Fint är det i allafall.

Så kom söndagen och förmiddagen ägnades väl mest åt att äta frukost och stuffa omkring med katterna. Sedan blev det kramkalas och avfärd mot Uppsala. Där skulle jag träffa ytterligare tre kompisar från gymnasiet, vi hade en trevlig stund hemma hos en av dem med fika och prat. Det får mig alltid att vilja träffa dem lite mer, lite oftare. Samtidigt som om det nästan känns som om man tar upp där man lämnade.


Willebus <3


Gustavbebis <3

Nu ska jag försöka leka lite webmaster, försöka mig på att förminska en bild kanske jag kan lyckas med i kväll.

Det Positiva: Familj
Det Negativa: Avstånd

Flower Power

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0