Äta bör man

Försov mig i morse, har svårt att somna på kvällarna, tänkte avhjälpa det hela med att börja jobba kl 6 imorgon. Får se om jag lyckas, fyra alarm har jag ställt. Jobbade på och efter kort uppehåll och mellanmål hemma spang jag och Lollo fem km i Rydsskogen, gick förvånansvärt bra, gjorde även sit-ups och rygglyft efter.

Åkte ut till stallet efter det och tog ut den lilla hästen på en ridtur. Gick finfint. Red på vallen, ungefär halva varvet runt innan vi vände. Högt gräs så han fick lyfta på benen, samtidigt var det frestande med så mycket mat så vi hade lite diskussioner om hur man egentligen beter sig. Skrittade och travade och koncentrerade mig på att ha fram skänklarna och inte luta mig framåt. Kändes bra i allafall. Sedan lite mys och borstande, imorgon ska ny huva inhandlas, även ny cykelslang så jag kan börja cykla ordentligt igen.


Nyklippt, visst blev det rätt så bra denna gång :)

En bra, men intensiv dag, blir till att duscha och sova nu så att morgondagen orkas med. Maxim ska vila, jag ska handla grejer, försöka mig på mer hemsidejobb, laga lite mat och kanske till och med hinna ta det lite lugnt på kvällen. Den som lever får se, helst skulle jag vilja fixa cykeln också, men det kanske är att vara övermodig.

Det Positiva: Vinden i håret
Det Negativa: Svetten i ögonen

Sea of grass

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0