Torsdagsträning

Laddade upp inför träningen med att käka lite tårta, inte den bäst idéen, men gott var det, njöt av att bara vara hemma en timme och inte göra något innan jag cyklade vidare till träningen. Maxim fick var ledig med undantag från en liten skrittpromenad och jag lyckades faktiskt gå från jobbet i tid också.


På träningen var vi tre. Jag, Lollo och Anders. Vi blandade ganska mycket, lite grunder och så filmade vi oss med Anders telefon och kollade och kommenterade. Så mitt arbete den här sommaren blir till att fokusera på attacksteget och hålla fötterna närmare marken. Det kommer att blir jobbigt och ta lång tid, men med envishet så ska det nog gå. Jag och Lollo pratade om att jobba vidare med de saker som dök upp redan på söndag och ge det lite extra fokus. Ska få lite bättre flyt i kirikachi också och inte göra base-bollhugg. Det kändes lite trögt och stelt och tvåstegsteknikerna kändes sämre än vad de gjort den senaste tiden. Vi körde ji-geiko också, vill helst inte prata om dem. Ofokuserad, seg och slitit.


Vi gav upp kendon efter en timme och körde lite fysövningar, samma som jag och Lollo gjorde i tisdags. Det gick över förväntan, även om jag var trött. Sedan lite stretching och prat. Slutade med att vi testade sportdrycken som Lollo fått från jobbet på Vätternrundan. Sådär var väl den.


Det Positiva: Huggen träffade bra.


Det Negativa: Attacksteg.

 

Just because

 

Over and Out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0