Tömkörning x2

Det kommer att komma upp flera inlägg de näsrmaste dagarna om helgens hästeri, men min duktiga systar har fotograferat sjukt mycket bilder och för att göra hela den fantastiska helgen rättvisa delar jag upp det hela, börjar med en kort sammanfattning av förra veckan.

Första delen av veckan bestod för Maxims del av tömkörning och vila. Liten promenad blev det på måndagen bara för att röra lite på sig. Sedan tömkörning på tisdagen, gick hyffsat bra, skritten och traven var inga problem, men galoppen ville sig inte riktigt och på sistone har det känts som om jag inte riktigt har koll på vad jag håller på med, tror att en lektion med lena är på sin plats efter vilan.


Kändes likadant på torsdagen, tömmarna var lite överallt, jag hade för mycket i händerna kändes det som och fick inte riktigt koll på yttertygeln så bra som jag skulle vilja. Min syster är på plats med sin kamera så lite bilder blev det. Började i ridhuset då det regnade, men när det blev uppehåll gick vi upp till ridbanan och tog några varv för att få lite finare bilder. Plaskade också i vattnet.


<3

Plask!

Sådär, ett litet smakprov, fortsätter med resten av helgens ridpass och roligheter under kvällen och de följande dagarna.

Det Positiva: Plaska
Det Negativa: Regna

So sweet

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0