Premering Brunnstorp

På lördagen var det upp med tuppen och styra bilen mot Brunnstorps Fjordhästar och den årliga premeringen. Då Ulla som brukar sköta serveringen åkt iväg på en välförtjänt semester så hade jag lovat att vara lite ansvarig för det hela. Fått en mycket bra inköpslista som underlättade mycket. Syster hängde med och fotade mest hela dagen och kollade på fina fjordhästar (samt connemaror och shetlandsponnier).


Stolplyckans Nora e. Leirdals Odin 260

Mycket att göra hade vi en del av tiden, men det var kul. Hann se hela treårsringen iallafall och några av fölen. Gick riktigt bra för flera hästar som jag "känner". Och fölen var söta att titta på, om en något ostyriga. Blev en ganska lång dag så var lite lagom trött när vi for vidare till stallet efteråt.

Ophelia e. Leirdals Odin 260

Stolplyckans Narnia e. Furubäcks Io 210

Diwa e. Romeos Cabri 238

Saga e. Cheen Femtio 207

Stolplyckans Narnia e. Furubäcks Io 210


Lite extra kul var det naturligtvis att kolla in "Östgötahästarna", från Stolplyckan kom det två treårsston Nora och Narnia, Nora fick 38p och Narnia 40p och diplom, dessa hästar är släkt med Maxim på lite avstånd (faster/moster). Från vikbolandet visades ett sto med föl e. Allman, stoet fick 42p och fölet 41p, lyckliga ägare efteråt. Såg också ett fint 3-årssto e. Cabri som var rödblack, ack så nära det var att jag stått med en halvbror till henne hemma i stallet i stället, men det är en helt annan historia.


Dextra Unik e. Knastro 189

Dextelit e. Allman 204

Jag är ju ingen expert på extriör så kan inte uttala mig direkt om de enskilda hästarna, men jag tror att dagens lyckligaste människa var mannan som ägde segraren i treårsringen Ophelia e. Leirdals Odin, 42p fick hon och jag hoppas hon få åka till Vetlanda dit jag också ska försöka ta mig.


Nellie e. Finslands Ringo 281

Luxine e. Lurifaxe 205

Liselle e. Allman 204

OBS! ALLA bilder är fotade av min syster Frida fråga henne om lov innan bilder används.

Lång dag som man blev väldigt trött av. Men vi for ut till mitt eget stall efteråt och fortsatte med fotografering av Maximen. Återkommer senare om detta.

Det Positiva: Många fina hästar
Det Negativa: Vädret

Vill ha ett eget föl....

Over and Out

Kommentarer
Postat av: Mia Ewerskog

Matilda du vet ju var det finns fina fölungar om du blir alltför sugen! ;)

Kul med fina kort från premieringen!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0