Lite småskutt

På Söndagen var då systers sista dag och mina föräldrar kom ner för att hämta henne (och hälsa på mig). Vi åkte ut till stallet och äntligen var vädret skapligt och vi kunde i allafall vara på ridbanan. Värmde upp lite och han var i lite mellanläge kändes det som, fick fram honom en del i allafall. Höll på att ramla av så han bestämde sig för att pappa var helt livsfarlig, till hans försvar kan sägas att pappa klättrade på höbalar för att kunna fota ur andra vinklar (nackdelen med en fotointresserad familj). I mitten skulle han ner också och det var också totalt livsfarligt. Och en husbil kom såklart förbi på vägen, men annars var det lugnt.


Taggad!

Fotovinkel

Sväv

Fin

Syster lade ut lite bommar som vi travade över och det fungerade finfint, så skönt med folk på marken som kan lägga ut på rätt avstånd och rätta till efterhand. Lade också upp ett litet kryss som vi skuttade, kom i galopp någon gång också och tycker han gjorde jobbet bra. Planen är att sätta igång med hoppningen efter semestern. Löshoppa några gånger under igångsättningen och få lite hjälp med uppsutten hoppning, blir så hattigt när man ska av och på hela tiden.


Wuhu!

Bommar!

Hopp!

När jag travat något varv så hoppade jag av och så fick mamma sitta upp och skritta av honom. Mamma är egentligen rädd för hästar så modigt av henne att ta sig upp och låta sig ledas runt några varv. Supersnäll häst också som går med på det hela. När hon skulle av gick det inte så bra på det "vanliga" sättet, kombinationen jeans och träningsvärk är itne den bästa. Istället fick hon ta benet över halsen på honom och hoppa av på detta sättet, inte ett öronvift trots att jag aldrig gjort så med honom tidigare.

Galopp!

Mamma :)

Pratstund
Detta var sista ridpasset på fyra veckor. Maxim ska vara semester ledig, få lite promenader och förmodligen växa en del.

Det Positiva: Sol
Det Negativa: Hoppande pappor :P

With you I am flying

Over and Out


Kommentarer
Postat av: Mia Ewerskog

Vad mycket fina kort på Maxim! Det blir nog bra med lite semester för honom nu, så han får smälta allt han har lärt sig under sista året!!

Postat av: Johan

wow, vad med bilder du lagt upp! Sa blir det visst nar frida ar pa besok =)

2012-07-19 @ 13:07:36
Postat av: Annelie Andersén

Vad kul att se nya fina bilder på Maxim i jobb... Han har verkligen utvecklats massor på de knappt 1,5åren sedan jag sist såg honom...

2012-07-21 @ 15:23:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0