Fjordhäst-SM

Idag åker jag till Västervik där årets Fjordhäst-SM går av stapeln. Jag ska kolla på fina hästar hela helgen, heja fram vänner och hålla en mängd tummar.

Tyvärr missade jag Bruksridningen och Brukskörningen som gick igår, det hade varit kul att se. Idag så är det främst dressyren jag ser fram imot. Ska hålla lite extra tummar för Maxims morfar Furubäcks Io 210, men också kolla in lite andra ekipage.

Hoppas bland annat kunna se lite av körningen också och kolla lite extra på Hälge Thun Unik och Linda samt Allman 204 och Michaela Rautio (HÄR finns hennes blogg). Hälge och Linda har jag ju känt i några år så håller lite extra på dem. Allman har jag sett på en tävling förra året då han stod stationerad i Östergötland och tyckte det var en riktigt snygg häst.

Övrigt i dressyren ser jag fram i mot att se hur långt Roxelina och Victoria kan ta sig i år (HÄR finns hennes blogg) förra året kom de fyra. Ska också bli spännande att se Chalander 259 i både dressyr och hoppningen, har hört mycket om den hästen och att han ska vara något extra.

Mest fantastisk är ändå Edwin, han är den häftigaste fjording jag vet och jag hoppas att Maxim blir som honom när han blir stor. Han matte har en blogg HÄR där kan man även hitta några inlägg om Maxim, innan jag köpte honom var han nämligen där på lite utbildning ett tag. Edwin tävlade bruksridning igår och kommer att tävla dressyr idag och imorgon står även hoppning på schemat. Han brukar tävla en del i körning också, men inte i detta SM, allsidig häst.

I övrigt hoppas jag på att Sofia och Hubert äntligen får ta ett SM-guld i hoppningen och att Emelie och Hannibal får en bra tävling (Emelies blogg finns HÄR).

Höll nästan på att glömma, men naturligtvis hoppas jag på att få se en skymt av Dollar och Gunnar Nilsson.

Om någon skulle vara intresserad av hur det går kan man kika in HÄR. Fast jag tror att alla som är intresserade av fjordingar och läser min blogg är nog på plats i Västervik.

Så tills på söndag kväll blir det tyst här, piggar upp med en Maximbild så länge.


Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0