Lekhästen

Vilan för hästarna är snart över, planen är att rida Joker några gånger denna vecka och Maxim får nog mjukstarta till helgen med lite tömkörning och sedan lite ridning någon dag i ljuset.

För att förbereda det hela (och inte åka i backen) longerade jag Jokerfisen igår. Han var superduktig, lyssnade som jag vet inte vad och gjorde till och med halt när jag bad om det! Jobbade i skritt och trav på grund av underlaget. Han så härligt fin ut och jag längtar till imorgon då jag planerar lite ridning på vallen.


Busfisar <3

Maxim var också mycket glad över att få göra något. Vi var på ridbanan och "lekte" lite. Först lite följa John, övade också på att backa och flytta undan för tryck från handen. Det första gick bra, den andra var lite frustrerande tyckte Maxim, men med lite mer stöd och tydligare signaler så gick det bra. Han fick trava runt lite också och sträcka på sig (det gjorde snygghästan också) det känns som om han har växt en hel del, men ibland tycker jag att han ser olika ut från dag till dag. Ena dagen känns han tunn om magen, andra nästan rund, den tredje känns det som om rumpan är större en tidigare och nästa dag så ser han normal ut igen. Ska i allafall försöka ta ut en tumstock och mäta honom någon dag.

Eftersom jag jobbar tidigt imorgon hoppas jag att jag hinner med även en promenad med Maxim, lite trafikträning vore bra innan jag sätter mig i sadeln igen.

Det Positiva: Det ljusnar
Det Negativa: Ensam

Let threre be light

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0