Torsdagskendo

Eftersom jag behövde något annat att tänka på igårkväll än skadade hästar så tog jag mig iväg till kendon. Dessutom hade jag lovat att stött Lollo när hon skulle hålla i passet. Sju tappra var vi som dök upp.

Jag är rätt så nöjd med min insats, blev trött på slutet, men var tungen att hänga i även i den sista ji-geikon även om det var trögt, vissa vill man ge järnet mot. Vad gjorde vi då? Jo, vi värmde upp med lite stora Men och sedan små Men och Kote. Haha, första gången jag körde små Kote mot Mr M så åkte jag in i väggen och höll på att ramma Lollo som hade viloplatsen. Inspirerad bli man i allafall och man förösker alltid var lite bättre och göra sitt yttersta när man kör mot honom. Vi körde också en övning där man skulle leta öppningar och mottagaren skulle stå i sin bästa kamai, sedan om inga öppningar hittades skulle man öppna minimalt någonsans. Den som attackerade skulle attackera så fort man tyckte att det var en öppning. Vi körde också några varianter då mottagaren jagade efter. Sedan blev det lite kakarigeiko och kirikachi, kakarigeikon kändes bra, jag föröskte vara snabb och inte vända allt för tidigt, några gånger blev det tajt.

Körde ett varv ji-geiko på slutet också. Blev kanske lite avvaktande, men är relativt nöjd med mig själv. För första gången på evigheter fick jag köra ji-geiko mot Lollo också. Avslutade med några minuters haisubui innan stretching och sedan bastu. Fortsätta jobba är vad som gäller, målet är två träningar i veckan, verkligen inte omöjligt, mer än så blir svårt att få till i dagsläget, får se hur det blir när jag flyttar Maxim, samtidigt som jag skulle vilja ha i allafall någon kväll och bara vara hemma.

Det Positiva: Häftiga blåmärken
Det Negativa: Onda blåmärken

You can do this!

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0