Regn och ryggningar

Idag så stod det ju ridning på schemat och ridning blev det, inte riktigt de rundor jag tänkte mig, men det regnade och var halt typ överallt. Började med lilla Jokisen, först så red jag lite på vallen för att känna lite hur hans humör var. Han var lugn och fin, red lite volter och i skritt och trav, kom fram till att jag är värdelös på att sitta ner i traven så efter några fruktlösa försök (utan allt för mycket handbroms och en frisk trav) gick vi ut i skogen och galopperade en snutt i båda galopperna. Han var lugn och fin hela tiden trots att han inte gått så mycket i veckan.

Favvobild <3

Sedan var det Maxims tur, pigg och glad, men inte alls lika spänd som igår tack och lov. Vi tog grusvägen bakom stallet, ungefär 2 km till asfalterade väg och då vände vi och gick samma väg tillbaka. Ganska tråkig väg, men det fungerade med underlaget, imorgon hoppas jag kunna rida en annan längre runda och galoppera lite. Idag höll vi oss till skritt och trav. Jobbade mycket i skritten med att han skulle ta stöd på bettet och trampa ordentligt med bakbenen. Sedan fortsatte vi med att träna halter och att stå kvar och vänta på mig. Han var riktigt duktig. Sedan så provade vi på att rygga, i början gick det inte så bra, förmodligen för att jag inte tänkte efter utan gav lite dubbla signaler, sedan så kom jag på mig själv och då förstod han direkt. Superhästen!

Imorgon ska jag som sagt försöka rida en längre runda med Maximen och försöka hitta någonstans där han får springa av sig. Vi får se hur det går. Ska försöka putsa lite läder också.

Det Positiva: Glad häst
Det Negativa: Trötthet

My little ponies

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0