To be

Första torsdagen på väldigt länge utan Lena-träning och då också en torsdag jag kunde byta bort. Skönt att cykla hem från jobbet (vågade inte ta bilen på morgonen) och ta det lite lugnt innan kendoträningen, häst-tvätten fick jag klart också, med lite hjälp från Johan.

Blev jag som höll i passet denna torsdag, fyra tappra själar dök upp. Nu vågade jag ta bilen då jag kontrollerat plogningen på parkeringen så Lollo och jag lyxade till det lite med bil till dojon. Rätt så värt det.

I allafall, improviserade lite och det blev ett pass med många hugg på rad, lite hugga så många Men och Kote över salen som man hann med, lite kakarigeiko och lite varianter av Men-hiki-Men, Men-hiki-Kote, Men-hiki-Do Men förbi. Lite kirikachi och lite annat smått och gott. Trött blev jag i allafall. Ji-geiko på slutet, roliga sådana också och min kendo kändes hyffsad. Svårt att koncentrera sig lite när man i bakhuvudet tänker ut nästa övning. Försökte stretcha ordentligt efteråt och hopps på att musklerna inte protesterar så mycket imorgon.

Idag var handduken med så bastu blev det innan bilen styrde hem igen. Inga problem att ta sig upp hade vi heller. Imorgon är det äntligen fredag, som jag längtat.

Det Positiva: Träna
Det Negativa: Snorighet
 
So me...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0