Maxitaxi

Sådär ja, nu åker jag norrut och lämnar Maxim i kompetenta händer under några dagar. Han börjar bli lite hyper av energi nu och tror att han vill börjar jobba igen, det vill matten också så i mellandagarna när jag ändå är ledig ska vi försöka dra igång igen.
 
Jag har lyckats ta mig ut på morgonen både onsdag och torsdag, men inte promenerat, men igår flexade jag ut från jobbet och kom ut tidigt på eftermiddagen. Maxim var inte på promenad humör, insåg att det skulle bli stretigt så vi gick på ridbanan, övade lite att pulsa i snö och stanna när matte ville. Hyffsat bra gick det, men otålig när man måstestå stilla en längre stund. Släppte honom sedan och så fick han springa lite. Och som han sprang, klart att han ville gräva efter gräs, men springa gick helt okej det också. Gjorde ganska många bock-rusningar över ridbanan, tur att man inte sitter på säger jag bara, det är sprutt i lilla racerhästen ibland.
 
<3
 
Han var mycket uppspelt när jag tog in honom igen, mest för att alla andra redan kommit in och fått mat, jag menar, ingen ska väl ha mat före Maxim, vad är det för värld vi lever i!?
 
Nåja, idag blev det tidigt, tidigt, en sväng förbi jobbet och så ut till stallet. Fixade maten och mockade, släppte ut i hagen och önskade Maximen en God Jul. Har gjort i ordning värsta julburken till honom som han kommer att få på julafton, mer än ett halvt kilo morötter i bitar, ett äpple och så lite mer av hans vanliga pellets än vad han brukar få. Nu kommer jag att ha semester några dagar och sitta vid datorn så lite som möjligt, efter lite småtrassel på hitresan (missade bussen till tåget, men fick lifta med en mycket trevlig dam så vi hann i tid) har jag redan lyckat börja varva ner, en vinterpromenad har vi redan hunnit med med överenergisk hund, gos med katter och kramats med familjen. Nu blir det nog en liten tupplur på soffan innan kvällen fortsätter. Några julhälsningar kommer det att dyka upp de närmaste dagarna här på bloggen, det är skönt att kunna tidsinställa inlägg.
 
Det Positiva: Vinter
Det Negativa: Utan Maximen och en syster
 
Together we are stronger

Over and Out
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0