Måndagsexemplar

Jahopp, -14 grader imorse, men inte ens det kunde göra mig på bra humör. Jag brukar ju annars må som bäst när det är minusgrader och snö ute. But not today. Iväg till jobbet lyckades jag rassla mig i allafall, men det blev en kaosmåndag som hette duga. En jobbdag som fick mig att ifrågasätta mycket av det som händer och sker i livet just nu. Humörsvägningar som hette duga också, blandade irriterad och apatisk på förmiddagen och skrattanfall samt panikkänsla på eftermiddagen. Jag tror minsann att stressen börjar ta ut sin rätt.
 
 
Iväg till massagen kom jag i allafall, där var det spänningar i övre delen av ryggen och axlarna som bankades ut, jag vet inte riktigt hur ont det ska göra, men när det börjar stråla ut i armen när det trycks på vissa punkter i övre ryggen, gör det för ont då?
 
Sedan iväg till stallet och mocka, fixa mat och pussa på Maximen. Rätt skönt att behöva åka hem sedan, även om jag missade stallmötet. Dels hade jag inte tid att gå, men efter den jobbdagen och de svängningar jag redan varit med om tvivlar jag på att jag klarat av att vara instängd i ett litet rum med mycket folk och diskussioner i flera timmar.
 
Morgondagen blir en tidig dag på jobbet och sedan hoppas jag på en liten promenad med Maximen i solnedgången, får se hur det känns helt enkelt.
 
Det Positiva: Arbetskamrater
Det Negativa: The rest
 
I you say so

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0