Spök-kata

Idag så var jag ensam på träningen. Oftast brukar det ju bara bara Lollo och jag på söndagarna (vårt påhitt med extrapass), men Lollo har semester denna helg och är bortrest. Cykladei allafall dit för att se om någon annan var träningssugen, men då ingen dök upp körde jag lite fysträning. Värmde upp med hopprep, sedan gjorde jag armhävningar, sit-ups, sit-ups åt sidan, rygglyft, rygglyft år sidan och så sådana bakvända armhävningar för triseps. Gjorde 3x10 på alla så var lagom nöjd med mig själv efteråt. Gjorde sedan några vändor med överstegshugg.


Jag, min vita gi och junior i bakgrunden

Gick sedan igenom alla katorna en gång i båda roller och kollade i spegeln. Lite speciellt är det att köra kata själv, men nyttigt också då man verkligen måste tänka efter vad man egentligen ska gör och inte bara reagera på det ens partner gör.

Efter att jag var nöjd så släpade jag fram junior och tog fram shinaien istället. Gjorde inte så mycket, men övade lite Do-hugg på båda sidorna, lite Men och någon kote-Men, men junior är lite svår att hugga på. Attacksteget fungerade rätt så bra ändå. Sammanlagt höll jag på en dryg timme och det var jag nöjd över, hoppas dock att fler dyker upp på torsdag.

Det Positiva: Fys
Det Negativa: Hugga på junior

We can all do it

Over and Out

Kommentarer
Postat av: Johan

Oho, halla tjejen!

Visste du att du ar blockad i Iran? Du far tagga ner lite med dina utrikespolitiska utspel =)

2012-08-06 @ 15:38:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0