Lättnad

Idag mår båda matte och häst mycket bättre. Hade ont igår kväll i knäet så jag nästan inte kunde somna, men idag kan jag gå utan problem och det gör bara ont om jag klämer på det.
 

Maxim såg också mycket bättre ut idag. Till min glädje låg han ner i hagen när jag kom åkandes med bilen (om han ligger ner så har han förmodligen inte så ont att han inte kan resa sig upp tänker jag) och han följde glatt med in i stallet även om han nog gärna hade fortsatt sin förmiddagslur, han stod och gäspade en hel del i gången. Ägnade mig åt att borsta, frisera manen och pyssla lite extra om honom. Sedan blev det en sväng till spolspiltan, skölja av framknäna, tvätta med saltlösning och torka. Passade på att schamponera svansen och bakbenen när jag ändå var på plats. Tvättade mulen också och smörjde på salva, tillbaka till gången och supersalva på knäna, blev ännu bättre idag, lade sig som ett lager över såren och stelnade fint så inga flugor kommer åt. Lite mat fick han sedan och jag testade ett täcke som jag köpte för ett tag sedan, fleece-täcke med hals, passade ganska bra, ska bli hans transporttäcke är det tänkt. Vi gick sedan en sväng och käkade gräs och jag njöt av solen, även om vinden blåste rätt så friskt också. Maxim fick gå ut i hagen igen och jag fyllde lite vatten och mockade en kärra från hagen.

Känns bra att det redan ser bättre ut och att han går som han ska. Ska höra vad Lena tycker om träningen jag bokat på torsdag. Kanske kan vi koncentrera oss på skrittarbete, annars så får vi boka om till nästa vecka helt enkelt.

Det Positiva: Bättre häst
Det Negativa: Snuva

You make me stronger

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0