Kote, kompis.

Riktigt seg dag idag, försovning, lite småirriterad på jobbet och sedan vänta i 45 minuter tills jag äntligen fick mina vinterdäck och kan sluta oroa mig för att inte kunna köra bil snart. Däcken ska på i helgen och då är planen att vilken ska tvättas och fejas och så får det gärna bli minusgrader nu.

Det som lyste upp dagen var två saker.

Det första var kendoträningen, idag så gick vi igenom Dai ichi kihon igen, vilket inte är allt för ansträngande för kroppen (men väl för huvudet om man är ovan), efter de gjorde vi bårde vanliga och do-kirikachi, Anders fick säga till mig att göra ordentlig eller "på riktigt" och inte i så långsamt och noggrannt tempo som han visade för nybörjarna. Sedan fick de också sätta på sig Kote för första gången och så gjorde vi små Kote hugg och även Kote-Do, vi testade också kote-kirikachi, haha, det var spännande, tror att jag bara gjort den en gång tidigare, det var roligt! Och de har verkligen blivit duktigare, jag tror att jag ser det tydligare den här terminen, vilka framsteg de gör, snart så blir det på med Men och om några månader är de fortsättare också. Vi avslutade med haiasuburi, både vanliga och Men-Kote-Men-haiasuburi, mycket mysigt.

Det andra som lyste upp dagen var veckohandligen. Att handla är väl inte det roligaste man kan göra, men med lite planering så räcker det med en timme, en gång i veckan (. Förom inte chokladen tar slut vill säga) oss är det ofta tisdagskvällar. Och Maxi vid nio en tisdag är ganska mysigt. Folk lullar omkring handlar i sin egen takt och det finns inget som heter trängsel eller kö. Nu använder vi oss av självscanningen också, vilket är ohyggligt smidigt så det går som på dans. 

Tisdagar är också seriekväll, 2 1/2 Men och How I met you mother brukar vi kolla på, och med lite te och macka på det så avslutades kvällen riktigt bra. Det mesta av teet har också fått bostad i en teburk så vår tehylla ser riktigt mysig ut. Funderar på att ha tekväll snart, det går ju inte åt så himla mycket och om man vill köpa nya sorter så måste man ju göra sig av med lite av det gamla först. Något att fundera på.

Det Positiva: Äntligen vinterdäck!
Det Negativa: Skräp i ögat

Jag kan göra allt du kan.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0