Torsdagsträning

Har ju glömt att berätta om torsdagsträningen jag lyckades släpa mig iväg på.

Jag är riktigt nöjd med min fokus, jäklar var jag fokuserade ibland och verkligen försökte. Övningarna var inte alltid klockrena, alla attacker var inte perfekta, men jag var medveten om jag vad gjorde och kämpade på. Jag tror att under den perioden jag tränade som mest blev lite för nonchalant och mer avtrubbad. Vi hade mycket handledsträning denna gång också och övade på mer kaoskendo och bli kvickare, det är något jag har svårt för och inte riktigt min stil, i vissa avseenden tror jag att mitt huvud passar iaido bättre med perfektion, men ibland är kaoset det enda som kan lugna en efter en stressig vecka. Vi gjorde bland annat övningen, finta yakou Do, hugga migi Do och Hiki-Men. Sedan gjorde vi också kaichi-Men, man fick ett Men hugg imot sig och kontrade med en kaichi-Men, mycket handleder som skulle in och vara med där.

Vi körde lite ji-geiko också, mötte lite olika personer, en del som jag inte kört mot på ett tag, måste gå mer på torsdagspassen, alla blir så mycket bättre hela tiden, kul att träna då. Körde en ji-geiko mot Anders som kändes hyffsad och en sista mot Lollo som väl var sådär, rätt så trött mot slutet. Inte fick vi sluta när vi tagit av oss rustningen heller, tjugo upphopp fick vi göra, uppfriskande.

Lite härlig bastu blev det efteråt med trevliga människor och naturligtvis kom jag hem en timme senare än jag tänkt, men det är torsdagar i ett nötskal de.

Det Positiva: Torsdagsträning!
Det Negativa: Snubbla på hakaman

Fighting Spirit

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0