Linköping Taikai

En dag, eller för min del, förmiddag med kendo avklarad. Jag är ganska så nöjd med min dag, inte med min kendo speciellt, jag hade rätt inställning, jag ville liksom så mycket, men när jag körde match så kändes det som om jag inte mindes hur man skulle attackera. Vi hade kul i vårt lag i allafall! Jag tycker så mycket om mina kendotjejer!

Det var en väldigt lyckad tävling om jag får säga det själv (lunchen räckte med marginal och det var ju huvudsaken), började med lite halvpanik då vår läkare var tvungen att rycka in och ha jour klockan ett så antalet tävlingstimmar reducerades. I och med detta utökades tävlingen till två banor och då var det en domare kort så Kalle, som sett så fram imot att tävla, riskerade att få döma istället. Det var en väldigt lycklig Kalle som skuttade omkring i salen efter att man hade ringt och tjatat (och väckt) Andreas så att han kunde döma istället. Sammanlagt var det nio lag, tanken var att alla skulle möta alla, men då tiden flög iväg så blev det tyvärr inte så, de två sista omgångarna fick vi stryka.

I finalen var det LBK2 (James, Hannes och Kalle) mot ett lag från SSK (Stockholm Södra Kendo). Jag har för mig, rätta mig om jag har fel, att James förlorade sin match, sedan så fick Hannes 1 poäng mot sig, men han lyckades hämta upp och vinna med 2-1. Så det var Kalle det hängde på om LBK skulle vinna eller inte. Och det gick ju bra, Kalle var på G om vi säger så, pang, pang sa det i första attacken och röda flaggor för Kalle, sen sa det pang, pang igen och flaggor till Kalle.


Happyfaces! (Kass kamera)

Efter det så var det efterlängtad lunch och sedan duschade jag och åkte hem. Vilade och åkte tillbaka för sayonaramiddagen som var mycket trevlig med massor av mat. Nomnom för buffé. Jag är trött nu så ska sova, imorgon ska jag för en gångs skulle försöka njuta och inte göra så mycket alls, hoppas att det blir sol.

Det Positiva: Kendomänniskor
Det Negativa: Kasshet

Want, need, have to, bad words.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0