Fokus is the thing

Höll inte riktigt träningsplaneringen denna vecka då inga nybörjare dök upp på passet ikväll, så vi fick basta istället, stackars oss.

Idag så höll Erik i passet, började med en gasnka vanlig uppvärmning och sedan lite grund i rustning. Försökte väl mest koncentrera mig på att inte ta extra tjuvsteg utan bara ett ordentligt attacksteg. Det gick väl sådär, jäklar vad lätt det är att skaffa sig olater och så otroligt svårt att göra sig av med dem och ändra sin teknik. Efter halva passtet ungefär blev det vattenpaus och sedan körde vi ji-geiko.

Eftersom jag väldigt gärna vill klara min gradering till hösten har jag bestämt mig för att börja jobba med den kommentar jag fick av Anders efter graderingen som var nyligen, nämligen att jag måste ta mer intiativ och attackera och vara först med attacken. Så i de första ji-geikosarna försökte jag tänka bort vad den andra gjorde utan bara göra saker själv (svårt när någon bankar en i huvudet, men försöka måste man). Jag var väl inte så bra på att lyckas med mina attacker, men jag försökte få in att attackera och sedan succesivt när det hade gått några ji-geikos så försökte jag ta in vad den andra gjorde också och kontra, men mest skulle jag fortfarande attackera. Det märktes tydligen att jag försökte, i allafall när jag körde mot Kalle för han kommenterade det efteråt. Så nu ska jag försöka fortsätta i samma stil och börja lyckas med mina träffar också, men ett steg i taget så får vi se hur långt det räcker.

Vi fick köra lite styrka efteråt också, det kändes ganska bra, men något jag såklart borde göra oftare hemma. Kanske orkar med det imorgon efter springpasset. Man är ju tydligen optimist nu för tiden.

Ska försöka hålla mig vaken några timmar till, hur nu det ska gå till, känns lite konstigt att inte få gå och lägga sig fastän klockan nästan är elva, men ska jag klara mig igenom nästa natt med jobb så måste jag sova länge, så mint en timme, helst två till ska jag hålla mig vaken så kanske jag kan sova till efter tolv imorgon (vilka lyxproblem jag har).

Det Positiva: Fokus
Det Negativa: Tjuvsteg

Sometimes I just need to hear

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0