Trött...

Lång dag på jobbet som har gårr förvånansvärt snabbt. Lite roliga grejer hände det också, men mest jobbiga och tråkiga som tog en massa kraft.


Nya stjärnan

Blev riktigt, riktigt trött idag. Det har kommit till en punkt när jag bara tolererar och inte ens försöker gilla på något sätt. Jag har nog aldrig träffat en männsika som jag haft så svårt att sammarbeta med och lita på. När man måste dubbelkolla även de enklaste grejer, något av det första man får lära sig, orkar man inte tillslut. Det är ju inte så att man vill lämna över något viktigt jobb då, då gör jag det hellre själv eftersom jag vet att det blir gjort. Men man undrar ju hur man kan ha så liten självinsikt att man förväntar sig att få göra de roliga grejerna och lära sig de nya sakerna först när man inte kan göra ett bra jobb på det vi gör idag. Dessutom är det svårt att vara ung tjej och vikarie och ändå vara den som arbetat längst med sakerna. Jag vill inte vara någon som styr och ställer, jag vill att alla ska kunna vara med och ta för sig och ta ansvar för att jobbet fungerar. Tack och lov är det ju bara en person av flera som jag jobbar med, de andra är mycket bra och vill verkligen göra ett bra jobb.

En halvsorglig nyhet fick jag idag också. Vår nattjobbare (som jag tidigare jobbat dag med) har fått ett nytt jobb och ska sluta. Kommer att sakna henne även om vi inte träffas så mycket längre. Men det är kul att hon fått ett nytt, förhoppningsvis, spännande jobb.

Nu ska jag sluta tänka jobb, på måndag börjar veckan igen, bara fyra dagar också, känns bra.

Det Positiva: Fredag
Det Negativa: Klantighet

Svär inombods, biter ihop och försöker ordna upp.


Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0