Sol och Vind

Klantig som jag är har jag nu även förstört min laptop. Det är inte smart att cykla med en laptop i en väska som sitter på pakethållaren. Den kan ramla i backen, med laptoppen underst och spräcka skärmen. Bara så ni vet.

Annars så var det kendo igår igen. Det var gansak få övningar, men många repetitioner på dem. Vi började med ett varv stora Men, vi var åtta stycken med Anders så det blev en hel del Men. När man körde mot Anders så var han mottagare hela tiden och gav en massa tips på vad man skulle göra. Jag lutade mig tillexpempel lite framåt så jag ska spänna magmusklerna, de som nu finns, och räta upp mig. Och så ska jag bli snabbare såklart. Och få till "kadoschet", det började ta sig i slutet av passet i allafall, men jag måste verkligen tänka på det varje gång och pressa mig själv. 

Efter alla Men tränade vi först zuriachi över salen, både fram och baklänges, nästa övning var nämligen också Men, men hiki-Men, bakåtteknik. Det tog sig också efter ett tag, ska försöka att tänka på att inte dippa shinaien för mycket bakom huvudet. Och så ska jag börja jobba på mitt stamp. Jag tycker det är lite konstigt, men när jag var på läger så var det betydligt lättare att få till attacksteget bakåt när vi gjorde hiki-Kote än när vi gjorde hiki-Men. 

Vi gjorde även några kirikachi, några bra för min del och några mindre bra. Kändes som om jag blev lite guppig där, speciellt bakåt, förmodligen för att jag var lite trött. Sist av allt hade vi tävling i "Do-docka" man står mitt imot varandra och slår Do varannan gång och byter sida för varje gång. Det är häftigt när det blir rätt, men gör förfärligt ont om det blir fel. Det var kul i allafall. 

Nu väntar en dag med jobb och sedan stallet. 

Det Positiva: Sol
Det Negativa: trasiga prylar. 

When it`s for real.

Over and Out
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0