Gamla vänner

Solsken är vad som har präglat helgen hittills, både bildligt och bokstavligt talat. Igå passade jag och pappa på att ta en eftermiddagpromenad, tanken var en timme ungefär, men sedan stötte vi naturligtvis på en bekant som var ute och fixade så då stannade vi till där och pratade. Han och pappa är gamla skogskompisar så när de väl kom igång så var det ingen hejd på historierna. Tillslut fick jag slämpa med mig pappa hem så att jag skulle hinna in till stan i tid.


Solsken inne och ute

På kvällen åtke jag in till stan och träffade gamla vänner från gymnasietiden. Riktigt trevligt var det att samlas och prata, höra vad alla hade haft för sig och skvallra om männsikor man kände då. Det är mycket som har förändrats på de här åren, men även fast man inte träffas så ofta så kommer man så lätt tillbaka till hur vi är mot varandra. Ibland önskar jag att det skulle blir oftare vi träffas än vad det är, men livet går ju vidare, jag är glad att jag har kontakt med så många som jag ändå har och det känns som om vi kommer att fortsätta träffas när möjligheterna ges.

Även idag sken solen och jag gav mig ut på promenad igen, denna gång till Glampihästen. Han stod och plirade mellan träden när jag kom. Jag fick en brödbit jag kunde muta honom med innan jag gick ut i hagen och tur var väl det, annars hade jag väl inte kommit i närheten. Han är så söt när han ska springa, men jag blir så orolig när det är halt och djup snö med skare, han är ju gammal och ska egentligen inte hålla på sådär som han gör. Tilllsut fick jag komma så nära att jag kunde ge honom brödbitar i handen och fick tillåtelse att klappa lite på huvudet medan han tuggade. Sedan sprang han lite igen och jag hade inte tid att stannna och leka.


Mitt hjärta <3

Efter en snabb dusch bar det av in till stan igen och fika med en gammal vän. Den enda som jag egentligen har kontakt med från Hedesunda och högstadietiden. Det var mycket trevligt, träffade även hennes nya pojkvän och vi fikade i ungefär två timmar innan vi hade pratat klart. Hon ska testa att bo i Örebrotrakten ett tag och då blir det ju lite närmare, så kanske kan ses lite oftare, har ju även en annan vän i Örebro som jag vill besöka snart.

Nu blir det kväll hemhemma och imorgon går tåget hem till Linköping igen, om allt går smidigt landar jag i tid för att sticka och träna också, men vi får väl se hur sj sköter sig.

Det Positiva: Vänner
Det Negativa: ständigt huvudvärk

In my heart you will live forever

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0