Sötnöten

Det blev upp till det fina vädret i morse och åka ut till stallet, bussarna går tyvärr betydligt sämre nu på helgerna än tidigare, medan vardagsbussarna går bättre. Man kan ju inte få allt här i världen. Detta innebar att
stalltiden krymt till en och en halv timme (om man inte har tid och ork att vara där hela dagen, vilket inte var fallet idag). Hästarna var uppe i gräshagen och åt sig tjocka(re) så vi knatade upp och hämtade dem. Tack och lov stod de inte så långt från grinden, men de vägrade komma fram, får väl vara tacksam att herr Hampus inte helt sonika gick sin väg med mig hängandes i svansen.

Jossan skrattade åt honom i stallet. Han står och ser missnöjd ut i stallgången, men så fort jag sa något så spetsade han öronen och såg intresserat på mig, sedan tillbaka till missnöje till jag sa något till honom igen, då såg han glad och söt ut som bara han kan. Vi skrittade "nya rundan" börjar trampa upp den bra nu och den är alldeles lagom lång 35 minuter i skritt tar den. Mycket backar och nu sedan det regnat även mycket vattenpölar. Bra träning för Joker som tillslut skötte sig riktigt bra, vi såg även några pölar med grodor i, dem undvek vi att rida i.


Hur ska jag någonsin hitta en annan häst som är som du?

En lagom tur för mig och mitt trötta huvud. Men ska försöka mig på att komma iväg ut ett par gånger denna vecka så jag kommer igång igen och det är bara två veckor till SM, måste börja putsa på Joker så att han glänser.

Funderar lite smått på att snabba upp mina hästplaner, fast på ett annat sätt. Kanske en foderhäst är något till att börja med. Ska fundera på om jag ska skicka iväg ett mail i veckan. Prata lite med Jossan kanske också.

Det Positiva: Sol och vind
Det Negativa: Busstider

If you say: It is just a horse I say: You don´t know what you´re talking about!

Over and Out

Kommentarer
Postat av: LTC - Häst och tävlingslivet genom kameran

Kolla in årets nyhet i hästbloggvärlden! Hos LTC (lifethroughcamera) får du följa två tävlingsryttare genom kameran lika mycket hemma som på tävlingar. Som en videodagbok! Klicka dig in och lämna gärna en kommentar :)

2011-06-30 @ 23:04:50
URL: http://lifethroughcamera.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0