Nya möjligheter

Ny vecka, nya möjligheter, bara tre-nättervecka också, så det ska nog bli bra det här, känner mig rätt så taggad, bara två veckor kvar och jag tror att tiden kommer att gå fort!

Avslutade veckan med ett kendopass, det enda passet denna vecka, men så får det vara när det är sommarträningen, eventuellt kan det bli två pass denna vecka, har inte riktigt bestämt mig.

I allafall, när jag kom var dojon låst och ingen annan var där så det var bara att stå i regnet och vänta, tur att man har ordentliga regnkläder. Sedan så dök Anders upp, fortfarande med en skadad hand, vi väntade lite och så kom Joel och Stina, efter att jag ringt och kollat så att Lollo skulle komma så låste Anders upp och gick hem.

Sedan så började vi med att köra kata eftersom det var evigheter sedan. Vi hann också med lite rustningsträning och ji-geiko på slutet. För min egen del så kändes det ganska bra, jag förskte jobba på de saker som jag behöver jobba på, extrasteget innan attacksteget och att starta attackera i ji-geiko. Det var roligt att köra mot Stina igen! Det var så länge sedan hon var och tränade, hon har hunnit med att vara sjuk, ta studenten och ta körkort!

Skönt att träna var det i allafall, idag så gav vi oss ut på springtur jag och Lollo, vi tog oss runt på 32,5 minuter, det var rätt så jobbit bitvis, men efteråt, när jag fått stretcha, så kändes det ganska bra.

Det Positiva: Träna
Det Negativa: Tunga ben

And so, the countdown begins

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0