Vinterpromenad med stegräknare

Sov länge, länge idag och sedan åt vi en lång frukost. Så härligt med helgfrukostar som man kan dra ut på, äta lite me än vad man vanligtvis gör och faktiskt njuta av det man äter. Efter det så gav vi oss ut på en och en halv-timmes promenad i Rydsskogen. Blev lite off-road vandring också och det var skönt att komma ut bland lite träd igen.



Jag invigde min nya stegräknare som jag skaffade genom friskvårdsbidraget och så har jag blivit medlem på tappa.se, en sajt där man kan registrera sina steg och se hur långt man går. Jag ska börja gå från Smygehuk till Treriksröset och målet är att gå ca: 12000 steg varje dag. När man gö en aktivitet, till exempel cyklar, rider eller tränar kendo så kan man använda en omvandlingtabell och lägga in det som steg. När jag kom hem från promenaden så hade jag gått 7800 steg, nu är jag uppe i 8000 så det är en del kvar, men så är det ju en del kvar av dagen också.

Nu har vi lagat försenad lunch i form av svamp- och avokadopaj som står i ugnen och börjar lukta riktigt gott. Vad kvällen bjuder på får vi helt enkelt se.

Det Positiva: Promenad
Det Negativa: snö i skorna

With you, I can do anything..

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0