Underbar

Det har gått försvånansvärt bra att gå upp tidigt på morgonen denna vecka, har varit på jobbet senast halv åtta varje dag, känns bra. Jobbet har känts het okej också, har hållit mig sysselsatt trots att provinflödet är i princip obefintligt, hoppas dock att det drar igång snart igen.

Idag bar det av till stallet och Hampushästen. Mobilen hade lagt av och jag var utan klocka, men det gick bra ändå, tur att klockan i stallet fungerar. Idag blev det en tur fram och tillbaka på skogsvägen/genomfartsvägen. Det var rätt så bra underlag, men vi höll oss till skritt och trav eftersom det var rätt så mörkt.


Tanken är ju att börja sätta igång ordentlgit med träningen nu, så jag koncentrerade mig mycket på tempoväxlingar, i både skritt och trav, halter från skritt och trav, övergångar, ryggningar, framdelsvändningar och även lite försök till skänkelvikningar i skritt. Han var riktigt härlig idag! När jag väl fått igång skritten från början så verkade han fatta vad det skulle handla om. Svårare att jobba på hemvägen eftersom han blir så ivrig, men det gick, tränade myckt på halvhalter och att jag ska jobba med mindre hand och med säte. Första tävlingen är en bruksträning i slutet av mars och tanken är att foukusera mycket på framdelsvändningar och ryggningar, samt halter, mest för att jag ska läa mig var han ställer frambenen när han gör halt. Ska bli kul att tävla igen. Kanske blir det premiär på Joker också, vi har pratat om det, men får nog se till att sitta upp och lära mig hur jag ska rida honom odentligt också, tur att det är lång tid kvar.

Nu ska jag ta en varm duch och sova tidigt, imorgon blir det promenad till jobbet och på kvällen ska jag träffa Johan. Får se vad det blir i helgen, hoppas på att kunna rida på söndag, men vi får som sagt se.

Det Positiva: Underbara häst.
Det Negativa: Mörker och halka.

Bästaste!

Over and Out

Kommentarer
Postat av: syster

ja kan tänka mig det när jag stor grät.:) ska också skriva om min tid med honom, men det kommer nog mäst bli bilder då,:) haha ja varför inte det skulle ju vara roligt.:):)

2011-01-14 @ 08:38:57
URL: http://fraidich.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0