Kör så att det ryker

Idag var det då graderingsdags! Inte för mig tyvärr eftersom det var en domare kort, men jag var där och hjälpte till lite. Alla som gick upp för en grad klarade sig och det är ju alltid trevligt.

Det var en halvtimme kvar när allt var klart så då slänge vi alla elva på oss Men och körde järnet. Johanna peppade mig till att inte visa nårgon nåd alls och bara köra, köra, köra. Det gick helt okej, sedan kom jag till ångloket Kalle som hade ungefär samma attityd, men som är både, tyngre, längre och bra mycket bättre på kendo än mig, men det gick rätt så okej, kände mig lite överkörd ibland bara. Kändes ganska peppande iallafall, ska försöka få lite samma fokus till helgens tävlingar, men inte lika galet okontrollerat kanske.

Inte nog med det, efteåt var det ju nybörjarträning också som jag stannade kvar på. Vi fick gå en massa och jag försökte jobba med mitt fotarbete, försökte bredda fötterna lite, det är helt omöjligt att arbeta in en annan sorts kamaj på bara fortsättarträningarna eftersom man gör så mycket annat då och det är ju grunden man ska bygga ifrån, så när jag får tillfälle på nybörjaträningarna ska jag koncentrera mig på det lite, samt på greppet så att högerhanden inte glider ner. De var duktiga idag, jag blev tillsagd att hugga hårdare en gång, men han såg ju så rätt ut som jag skulle hugga imot. Känner mig så elak då. Vi fick öva mycket på kiai också, det tyckte de var kul! Sedan högg vi flera Men och kote hugg (varannat) fram och tillbaka tvärs över salen. En gång fick jag hugga mot James och vi lyckades få till ett ganska snabbt tempo. Kändes bra, efte 250 hugg i huggcirkeln blev det lite hängande i fikarummet, alldels för länge naturligtvis.

Imorgon är jag själv i gruppen på jobbet, så ska se till att sova nu så jag är utvilad. Eller mest vill jag bara att dagen ska gå jättefort och att jag är pigg på kvällen. Längtar.

Det Positiva: Träning
Det Negativa: Ingen gradering.

Lift me up

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0