Strålande sol

Strålande sol är allra bäst på helgen när man kan njuta av den. Efter en lång natts sömn på fredagen lyckades jag med nöd och näppe ta mig upp och komma i tid till bussen på lördagsmorgonen. Blev en lugn skrittur barbacka med Hampushästen och ridsällskap. Jag knäppte fina vinterbilder, men glömde naturligtvis kameran i stallet. Så typiskt mig. Eftersom underlaget var som det var så fick vi hålla oss till skritt, åh, vad jag längtar efter underlag man kan springa fort på.


Längtar!

Efter att jag kommit hem mitt på dan, tog jag mig en tupplur, var konstigt trött hela lördagen. Sedan bar det av på årsmöte med Kendo- och iaidosektionen. Inte så många närvarande och det gick ganska fort. Efter det blev det paj och filmkväll hos Anders som bor precis vid dojon, det var trevligt, även om filmen, The pink panter returns inte riktigt var i min smak.. Sedan så cyklade jag till filmkväll nummer två i Sköggetorp med Johan och David. Där blev det den amerikanska versionen av Låt den rätta komma in, det var rätt så bra och fint gjord.

Idag har jag mest slappat, tog en solpromenad med Johan runt Skäggetorp och sedan läst bok. Snart så är det träning och sedan ska man ladda om för ännu en vecka. Mycket ensamarbete denna vecka också.

Det Positiva: Sol
Det Negativa: Trötthet

Life, death and inbetween

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0