Föreberedelse

Idag var det först jobba hea dagen, från klockan sex til strax före tre, hem och paniktvätta underkläder (regeln är att tvätta medan man fortfarande har rena par strumpor kvar, jag håller den aldrig), springa iväg och handla förnödenheter inför helgen (choklad), sova lite, inse att man måste vakna för att hinna äta och sedan ge sig iväg till dojon. Andra gången på iaidon idag. Det var roligt, jag fick låna knäskydd och det kändes mycket bättre, eftersom jag nästan har bestämt mig för att träna terminen ut så ska jag nog införskaffa egna inom kort.

Vi gick igenom hur man drar svärdet, hur man hölstrar det igen och hur man skakar av blod från klingan. Sedan så övade vi på den första katan som vi också fick testa förra veckan. Det kändes bättre och bättre, stundtals kände jag mig till och med ganska cool. Sedan så viftade svärdet iväg lite på egen hand igen, men ibland så hamnade det där jag tänkt och där jag tror att det skulle vara. Svårigheten är ju att hugga iaidohugg och inte kendohugg. Men jag ska öva och öva.


Isärplockade

Sedan så åkte jag hem igen, där väntade nämligen två shinaier som skulle fixas i ordning och det är vad jag har ägnat resten av kvällen åt. Samt sprungit omkring och packat. Kendosakerna är färdiga nu i allafall, återstår bara toalettgrejer och maten så är jag redo. Blir mycket att släpa till jobbet imorgon, om drygt fem timmar ska jag upp igen så det är dags att sova lite.


Ihopsatta

Sova, jobba, åka bil är planen för framtiden. Sedan blir det Sugo Cup och kendo för hela slanten i Malmö. Ska rensa minneskotet så kan jag fota och filma. Men nu: mot sängen!

Det Positiva: Träning
Det Negativa: Stela muskler

Ojää, nu kör vi!

Over and Out

Kommentarer
Postat av: Elinor

jag tycker ditt riktmärke att "när strumporna är slut är det tvättdags!" Jag brukar gå efter att när trosorna är påväg att ta slut så är det tvättdags...haha knasboll!



Hoppas Malmö blir coolt! :D



kramis

2011-02-04 @ 20:12:59
URL: http://ellenelinor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0