Tävlingsförberedelse

Idag är det dagen innan den stora tävlingspremiären. Efter en lång och ganska seg dag på jobbet så bar det av ut i solen och blåsten till stallet där lilla Hampushästen väntade på mig. Det blev lite generalrepetition på ridbanan, först lite uppvärmning där jag tryckte på lite väl mycket framåt så det blev lite starkt och springigt. Red sedan igenom programmet två gånger och blev rätt så nöjd, när han väl koncentrerar sig på vad han ska göra så blir det bra.

Sedan blev det tvätt av hästarna, försöka frächa till svansarna och klippa manarna. Putsa träns, rengöra sadel, sadelgjord och stigbyglar. Packa täcken, nummerlappar, extra grimma, spö, borstar och godis. Fläta svansarna och tala allvarligt om hur ledsen man blir imorgon bitti om någon av dem kissat ner svansarna eller legat i skit.



Det känns rätt så bra inför imorgon, speciellt som världens bästa hästskötare och pojkvän ska följa med, det brukar alltid gå lite bättre då. Jag koncentrerar mig och Hampus känner att han måste visa upp sig.

Blir en tidig kväll för att orka imorgon, håll tummarna gott folk!

Det Positiva: Känsla
Det Negativa: Stress

Do it!

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0