Rosenkällasjön

Helgen har varit härligt slapp. Det enda jag ångrar är att jag inte orkade upp till gårdagens träning. Ångrade detta beslut nu ikväll när jag fick höra vilka som varit där. Då stampade jag med foten och var lagon missnöjd med att jag alltid lyckas missa passen när Nisse kommer på besök. Vissa personer borde inte få träna om de inte i förväg meddelar att de ska komma så att alla andra kan ta sig samman och komma på passen. Men, men så är det ibland.

Jag var i allafall rätt så trött på lördagen, efter en lång fredagsdag och natt, hoppades in i det sista att en liten katt skulle fångas in, men inte. Är så imponerad av Malin som kväll efter kväll försöker och försöker, jag hoppas att alla snart ska vara inne i värmen igen. Efter en lång sovmorgon så blev det pomenad till biblioteket och förtidsrösta samt låna lite böcker. Nu när man inte är student längre finns läslusten efter andra böcker där igen. Sedan blev det också en hurtig promenad i Rydsskogen i den fina kvällsolen, kände att jogging var över min fömåga, men lyckades hålla ett högt gångtempo i allafall.

På kvällen kom Johan över och vi gjorde pizza, drack lite överblivet vin och zappade mellan Nothing hill och 300. Kontraster som heter duga. Trevlit var det i allafall.

Blev en lång sovmorgon idag också, fast det inte var tänkt så. Varmt och mysigt i sängen, så först när magen skrek efter frukost gick vi upp. Solen sken så vi gav oss iväg på den planerade cykelturen. Mot Tinnerö Eklandskap styrde vi kosan och cyklade hela vägen runt Rosenkällasjön. Riktigt fint var det och varmt i solen. Vi stannade vid en av rastplatserna och drack medhavd nyponsoppa och åt kex. En lagom trevlig söndagstur, mycket folk i rörelse också.



Kände att det var en välbehövlig tur ut i naturen för min del. Att röra sig ute och verkligen inte behöva tänka på någonting. Ibland känner jag att jag glömmer bort att andas och då behövs det sådana här turer, inte så långa och utan en massa planering som stressar upp mig.



Nu på kvällen blev det kendoträning. Inte så mycket träning för mig då de var jämna par så jag fick också gå bredvid endel. Sedan slängde jag och Kalle på oss rustning och så fick de banka oss i huvudet, skitkul! När det var slut körde kalle och jag igenom kata 1-7. Alla med båda roller förutom 7:an, det kändes bra.

Nu ska jag tv-mysa lite och sedan sova. Imorgon blrjar en ny vecka.

Det Positiva: Frisk luft
Det Negativa: Kattlös

Come run with me...

Over and Out

Kommentarer
Postat av: Malin

Vilken fin helg och vilka fina bilder Matilda! Härligt med go sovmorgon, det behöver man faktiskt ibland och även njuta av livet.

Imorgon hoppas vi att lilla Fläcken vill komma in igen, det är på tiden nu ju



Sköt om dig :)

/Malin

2010-09-20 @ 01:02:42
URL: http://ostgotakatterna.blogspot.com/
Postat av: Syster Frida

sv. hon kommer få det kanon i dalarna.:) men det var lite jobbigt att gå in med henne i transporten och veta att jag aldrig kommer träffa henne igen.:(

2010-09-21 @ 19:51:38
URL: http://fraidich.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0