Kata

Ett kendoinlägg kanske är på sin plats igen. Jag lyckades ta mig upp till träningen idag. Dock var jag bara med på Katadelen av passet eftersom huvudet fått sig en liten smäll igen. Inte så att det gör speciellt ont, men om jag stryker med handen längs med sidan av huvudet så ömmar det och gör ont så kände att några Men-hugg mot huvudet kanske inte var världens bästa idé idag. 

Vi gick igenom kata 1-5 idag och i slutet kändes de rätt så bra. Lite problem med avståndet i fyran som jag tycket ordnade sig ganska bra i slutet. I femman så blir avstånden inte helt rätt heller, men det var bättre än tidigare och kaichitekniken satt ganska bra. Bara att fortsätta öva och öva.

Idag så kände jag suget att börja med iaido också, eller i allafall testa. Så sugen på ett riktigt svärd. Får se nästa termin och träningstiderna är lika som nu med deras nybörjarpass innan vårt forsättarpass på torsdagar. Det kan gå, varjefall på prov. Men först nästa termin. Får se om Stina och Lollo också vill, Stina vekade lite sugen idag.

Nu blir det lite lunch innan det bär av till stallet och lite fix innan tävlingen. Tvätta häst och smörja grejer, kanske hinner vi med en liten ridtur också.

Det Positiva: Kata
Det Negtiva: Ömmande huvud

The price is sometimes high to pay

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0