Bortskrämda Nybörjare?

Okej, det var så här. Jag höll mitt första egna kendopass i Söndags. Alldeles själv eftersom alla andra var upptagna antingen med jobb eller med att åka till Nyköping och köra kendo där.
Det gick bra att hålla pass, tre stycken som dök upp så jag fick också vara med och göra parövningar. Jag försökte lägga upp det ganska så bra också, hade en lite lapp med planen. Och vi körde på, först med fotarbete, sedan med lite hugg och så lite olika parövningar, attacksteg och mera hugg och kirikiachi. Sedan tog mina övningar på pappret slut så vi gjorde lite mer kirikiachi och huggcirkel och sedan försökte jag stetcha dem ordentligt. Jag hade träningsvärk igår och idag också, men inte så värst farligt. Så jag åker iväg till träningen och ska vara sempai på dagens nybörjarpass. Precis inga nybörjare dyker upp. Ander undrade vad jag hade gjort med dem. Jag började också undra. Så vi fick köra fortsättarpass istället. James var också där och vi övertalade Johanna och Lollo att stanna kvar. Vi körde supersnabb uvvärminging och sedan körde vi ji-geiko, tre korta och sedan tre längre med en ipponmatch på slutet. Det kändes helt okej, bättre i början än i slutet. Kände mig inte direkt övertaggad, utan det mesta var ganska, lagom.

Efteråt kör vi kata 6 och 7, fick ordning på 6:an tillslut med Anders hjälp och när vi slutade fnissa och började koncentrera oss. 7:an gick relativt bra också, rörelserna börjar komma på plats iallafall. Men mitt knä gillar den inte så mycket.

Får se om det blir träning något mer denna vecka, imorgon ska det i allafall bakas fredagsfika och sedan städas lite. Efter jobbet vill säga...

Det Positiva: Kator och fniss
Det Negativa: Inga nybörjare...

Come on...

Over and Out


Kommentarer
Postat av: Caroline

Det var nog bara en slump att alla var borta samtidigt, de kommer tillbaka ska du se. :)

2010-10-05 @ 22:13:33
URL: http://www.kendoka.se
Postat av: Johanna

Det är så få nybörjare nu om jag har förstått det rätt att det inte är konstigt om alla råkar vara borta samtidigt, det har ingenting med dig att göra =)

Skönt att det inte hände i söndags i alla fall, det är aldrig kul att ta sig till dojon och så visar det sig att man är den enda som är där.

2010-10-06 @ 14:17:35
URL: http://sehvrin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0