Najs helg

Mycket som hänt sedan sist. Sprang Blodomloppet i torsdags med jobbet, skitkul var det! Jag och L kämpade oss igenom 5 km på drygt 40 minuter och inte stannade vi och gick en enda gång. Var väldigt glada då vi kom i mål och fick medalj och t-shirt. Sedan bjöd ica på picknick kasse som vi snaskade på tillsammans allihopa som deltog. Trevligt, men vädret kunde varit bättre, rätt skönt att springa i med lite smådugg, men när man ska äta vill man gärna ha uppehåll.

Efter lång jobbdag på fredagen bar det av till stallet. Vi blev fyra som gav oss ut i skogen på en trevlig tur. Fick sällskap av mamma och dotter som hjälper till med de andra hästarna i stallet och det var trevligt, även fast Hampus tyckte det var lite tråkigt att han inte fick springa ikapp med dem.

Var mycket trött på kvällen, men envisades ändå med att läsa och så gick det som det gick med det. Läste merparten av lördagen också, innan Johan kom och knackade på och så begav vi oss till hans pappa vid Stångån, premiärmiddag där. Jenny hade lagat gudomlig risotto med sparris och lax i ugn. Mums vad gott det var, till maten blev det gott vitt vin och innan dess skålade vi i champange. Till efterrätten, vaniljgalss och varm rabarbersås, blev det Maribellelikör också, hemgjord från Dalarna. Lite söt, men det gick att dricka.

Började dagen med frukost på uteplatsen med Johan, riktigt mysigt och trevligt. Sedan har jag lyckats ta mig till maxi och handlat och sedan strosade jag in på Interiör Rum också, hittade jättefina saker, stenar med kryddnamn på som jag köpte och en fin burk som det stod kattgodis på, praktiskt så att det inte bara ligger och dräller. Sedan lyckades jag occupera hela tvättstugen också, skönt att ingen bokat så jag kunde tvätta fem maskiner på en gång annars hade det tagit en evighet. Sedan lyckades jag ta mig ut och springa i Rydskogen också, 5 km blev det och inte alls så dålig tid som jag trodde, runt 35 minuter och då stannade jag och gick några meter ibland också. Härligt väder var det så det var kul att vara ut och inte så mycket folk i spåret heller.


Nu väntar jag på att tvätten ska torka och sedan ska jag ägna restan av kvällen med att kolla på tv. Bones och The Jane Austin Bookclub är vad som står på schema.

Det Positiva: Motion och god middag
Det Negativa: Tötthet

I will follow you to whatever end...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0