Cats



Igår natt somnade jag med Fläcken vid fotänden sedan hon legat och luktat på mina fötter ett bra tag, lite läskigt tycker jag när man känner små andetag mot tårna. Fläcken gillar att vila i sängen oavsett om jag är i den eller inte, medan Nostippen föredarar att jag inte är i närheten. Men imorse så överraskade hon mig minsann. Då jag varit i köket och stökat innan frukost så ligger det en liten Nostippen och spanar på mig när jag sätter mig vid frukostbordet. Fläcken hade sin, numera, vanliga frukostuppvisning och jagade bollar samt lekte med sin nya bästis: min vardagsrumsmatta. Hon biter, sliter och rullar runt, mattan ligger altid ihopföst i ett hörn när jag kommer innanför dörren. Jag köpte även en tunnel på ikea igår och tänkte att den här kanske hon kan gilla. Jag tror att hon har sprungit lite igenom den, men mest så tar hon och leker med snörerna som dinglar och drar omkring på hela tunneln genom lägenheten. Hon är en liten konstig katt, men söt som socker. Jag är en rätt så ointressant del av hennes liv tror jag, det enda jag är bra på är att komma med mat och leksaker. Det kanske kan vara lite kul om jag håller på med leksakerna också så att de rör sig, men det klarar hon ju av själv också. Men speciellt rädd är hon inte, för det mesta ligger hon i sängen eller på mattan och sover när jag är hemma. Hon vågar också slicka lite mjukost från mitt finger, men till klappningar har vi inte kommit ännu, dessutom kan jag ju inte ge henne mjukost hur mycket som helst heller, då får hon nog magont. Nostippen har inte smakat mjukost ännu, men hon har lekt lite med mig när jag hållit i vippan och lekt väldigt mycket själv, vilket är jättekul även om man vaknar flera timmar för tidigt av en busande katt.

Nu ska jag bara köpa mig en sammsugare så det blir lättare att hålla styr på katthået, börjar bli trött på att borsta och bara fösa omkring på det.

För övrigt har jag haft en rätt så fin helg, hade liten ridtur med Hampus på lördagen. Spelkväll med Greta och David hos Johan på kvällen och shopping dag på söndagen. Nu har jag kollar ut trädgårdsmöbler, ska bara komma på ett lämpligt sätt att forsla hit dem också.

Längtar otroligt mycket till Kendoträningen på onsdag, vill att det ska gå snabbare!

Det Positiva: Kattframsteg
Det Negativa: Puckade människor..

Give me something to hit...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0